NPB Ranking Nieuwe Stijl
 

 

Mogen wij ons even voorstellen, de nieuwe ranking en toernooi opzet van de NPB voor als het aanslaat de komende 4 jaar.

6 lokalen, 6 rankings, 1 mastertoernooi en TOP 12. Met behulp van sponsoren, meerdere lokalen en de inzet van meerdere vrijwilligers zijn wij tot een nieuw concept gekomen om poolbiljart op de kaart te zetten.

Elke ranking bestaat uit een voorronde weekend en een finale weekend. Bij elk voorronde weekend kan de speler zelf aangeven in welk van de 6 lokalen hij zijn voorronde wil spelen hij moet wel ook een alternatief lokaal doorgeven . De voorrondes zullen in alle lokalen op hetzelfde dag/tijdstip plaatsvinden. Van elke ranking wordt de finale dag in een ander lokaal gehouden. De beste 8 van elke ranking zijn automatisch geplaatst voor de finaledag van de ranking erna. Naast de geplaatste spelers vanuit de voorrondes, zullen we ook werken met “lucky losers” van alle verliezende spelers uit de plaatsingswedstrijd, zal de finale dag poule aangevuld worden d.m.v. loting.

Kosten bedragen € 10.00 per toernooi maar schrijft een speler in voor 6 toernooien hoeft  men er maar 5 te betalen, dit geld dus voor de rankings en voor de Q toernooien.

Op elke ranking is er prijzengeld, bekers en ranglijst punten te verdienen. De beste 16 plaatsen zich voor de eind Masters ook daar is prijzengeld en trofeeën te winnen.

Deze zelfde opzet geldt ook voor de Q tour, waarmee je je uiteindelijk kunt plaatsen voor de top 12 waar leuk prijzengelden & trofeeën  te winnen zijn. De Nk’s worden ook volgens deze nieuwe opzet gespeeld, dus over de 6 verschillende lokalen.

Voor al deze toernooien geld GEEN dress code en men hoeft geen lid te zijn van de NPB met uitzondering van de Top 12 (dress-code A) en de Nederlands kampioenschappen (dress-code B)

Nieuw: er wordt gespeeld in meerdere lokalen, meer prijzengeld & trofeeën, andere opzet/aankleding toernooi, geen dress-code bij ranking…. En ga maar door.

Ranking nieuwe stijl gaat terug naar de “oude roots”!

Met dank aan: De NPB - Double Dave Ques - Perfect-Brand-Preventie - Cafe De Sport - Cafe The Hustler - Cafe Apollo - Cafe Wetzels - Cafe de Rode Ridder - Cafe de tunnelbar.

 

© Izabeldesign 2016